Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2015 13:15

Гарні сідниці завадили 19-річній дівчині продовжити кар'єру моделі
11

19-річній відомоій шведській моделі Агнес Хеденгард довелося покинути fashion-індустрію. Агентства відмовилися від співпраці з 56-кілограмовою дівчиною, назвавши її "занадто великою".

Блондинка, яка п'ять років пропрацювала моделлю, зізналася, що втриматися в індустрії з такими жорсткими рамками практично неможливо.

"Сьогодні я не отримую жодних пропозицій по роботі, тому що в індустрії моди мене вважають занадто великою. Вони заявляють, що в мене занадто великий зад і широкі стегна для того, щоб бути моделлю. Я повинна бути стрункішою", – зізнається Хеденгард.

Варто відзначити, що при зрості 180 см шведка важить 56 кг і має індекс маси тіла 17,5. "Нормальний" ІМТ для жінок коливається від 18,5 до 25.

Агнес зізналася, що клієнти виявляють інтерес лише до того моменту, коли дізнаються її параметри.

Але дівчина зовсім не переймається з приводу своєї "нестандартності": "Моя мета – показати, що не варто звертати увагу на закони, прийняті в fashion-індустрії. Це просто абсурд! Люди повинні це розуміти. Любіть себе і не дозволяйте нікому засуджувати вас".

Зараз ви читаєте новину «Гарні сідниці завадили 19-річній дівчині продовжити кар'єру моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути