Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2015 17:36

Доньки Меріл Стріп знялись у рекламі
6

Дочки актриси Меріл Стріп вирішили проявити себе в модельному справі. Грейс, Луїза і Мемі Гаммер знялися для реклами & Other Stories.

Дівчата представляють нові товари від дизайнера Клер Вів'єр. Колекція під назвою Co-Lab включає в себе сумки та аксесуари. За задумом фотографа, дівчата не повинні були позувати, щоб знімки вийшли більш живими і реалістичними.

До речі, одна з сестер все ж має відношення до модельного бізнесу. 23-річна Луїза, не так давно підписала контракт з престижним модельним агентством IMG Models. А от інші дві дочки пішли стопами знаменитої матері: 28-річна Грейс знімалася в "Американській історії жахів" і серіалі "Служба новин", а 31-річна Мемі Гаммер знімається в серіалі "Гарна дружина" і "Елементарно". Відзначимо, що сестри вже не перший раз рекламують товари бренду. Про те, чому дівчат знову обрали зніматися для реклами, креативний директор модного будинку говорить наступне:

"Колекція Вів'єр смілива і складна. Нам потрібні були моделі, які зможуть передати ту невловиму і чарівну суть каліфорнійських жителів. Тому ми зупинилися на сестрах Гаммер".

Сама ж дизайнер називає дівчат не інакше як "креативними, працьовитими, стильними міськими дівчатами".

Зараз ви читаєте новину «Доньки Меріл Стріп знялись у рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути