Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2015 11:09

Дівчина з синдромом Дауна вирішила стати моделлю
7

Величезна кількість нестандартних моделей і прихильне до них відношення у світі моди надихнули 18-річну австралійку Медлін Стюарт (Madeline Stuart) з синдромом Дауна спробувати себе на подіумі.

Вона не просто навчилася повноцінно жити, незважаючи на недугу, але і має амбітні плани на майбутнє. Дівчина схудла на 20 кг завдяки здоровому харчуванню та заняттям з фітнесу і тепер готова підкорювати модний глянець.

Знайти своє покликання в житті людям з особливими потребами непросто. Часом їм доводиться боротися не тільки з власною хворобою, але і з тими стереотипами, які міцно вкоренилися у суспільстві. Розанна, мама Медлін, натерпілася за роки, нерідко їй доводилося стикатися з упередженим ставленням до дочки, виносити награне співчуття з боку друзів і випадкових знайомих. Насправді ж жінка переконана, що у неї найкраща дитина в світі, і що в день народження Медлін вона виграла щасливий квиток.

Розанна завжди повторювала дочці, та у неї найгарніша, весела, розумна, добра й чарівна. І була права: дівчинка виросла чуйною, щирою і комунікабельною. Медлін з дитинства захоплюється спортом, кілька років вона займається танцями, плаванням, із задоволенням грає в баскетбол і крикет. У підлітковому віці вона зрозуміла, що потрібно боротися з надмірною вагою і стала дотримуватися здорового способу життя: правильно харчується, відвідує спортзал 5 разів на тиждень. Результат не змусив себе довго чекати – Медлін вдалося схуднути на 20 кг!

Досягнувши такого результату, Медлін вирішила, що хоче стати моделлю. Зараз вона активно зайнята пошуком агентств, які б хотіли працювати з таким типом моделей. Дівчина вважає, що це чудовий спосіб боротися проти упередження і дискримінації, яка існує в суспільстві по відношенню до людей з подібним діагнозом.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з синдромом Дауна вирішила стати моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути