вівторок, 13 січня 2015 17:18

Anna K і Omelya представили свої колекції на найбільшій модній виставці в Італії
8

Наталя Моденова
Дар'я Шаповалова
Anna K
Omelya
Anna K

Сьогодні, 13 січня, відбулося відкриття виставки Pitti Uomo + Pitti W - найвідомішої і найбільшої в Італії виставки чоловічого та жіночого одягу, взуття та аксесуарів.

Це друга за значимістю для Італії подія в індустрії моди після Тижня моди в Мілані. Кожен сезон майданчик відвідують близько 30 000 людей з більш ніж 30 країн. В числі відвідувачів представники торгових центрів, великі рітейлери, журналісти різних видань, у тому числі The New York Times, Vogue Italia та ін. У січні на майданчику Pitti Uomo + Pitti W будуть представлені колекції понад 5 000 марок, в тому числі українські дизайнери, що є для України неймовірним успіхом в моді і бізнесі.

Свої колекції пощастило представити 2-м українським дизайнерам: Anna K і Omelya.

"Для нас неймовірним успіхом є участь вже вдруге в трейд-шоу Pitti Imagine W. Сьогодні перший день виставки і ми готові до зустрічі з баєрами і пресою, що для нас завжди важливо. Ми налаштовані на потужну роботу в цьому сезоні, як правило, вдалий початок року окреслює подальші кроки в новому році. Ми представимо колекцію pre-fall 2015, основні риси якої: конструктивні елементи і прості геометричні форми." - розповів дизайнер Omelya.

"Це моя третя поїздка до Флоренції - і завжди по справах. Всього рік тому я приїхала на Pitti у складі учасників проекту Guest Nation Ukraine від Mercdes-Benz Kiev Fashion Days і сьогодні, відкриваючи свій стенд на Pitti, я відчула, як змінився мій бренд за цей час, який великий крок був зроблений вперед. Мода - це те, що рухає вперед всю країну і те добре, за що нас знають у світі", - підкреслила дизайнер Anna K - "На Pitti я показую одразу кілька колекцій: pre-fall 2015, колаборація з LES (ART) ISTS, колаборація з THESWANS, Models Own Clothes і Fashion Circus."

Виконавчий директор More Dash і Mercedes-Benz Kiev Fashion Days Наталя Моденова зазначила: "Omelya і Anna K відмінно підготувалися разом з More Dash і вже провели перші зустрічі з баєрами, на черзі - зустрічі з Vogue Italia, W Magazine. Всього за рік - Pitti став вхідними дверима в модний сезон для брендів України".

"Сьогодні відкриття виставки Pitti і наступні 4 дні агентство More Dash буде вести активну роботу по просуванню українських дизайнерів, а Anna K і Omelya на своїх корнерах представлять колекції Pre-fall 2015." - підсумувала співзасновник More Dash і креативний директор Mercedes-Benz Kiev Fashion Days Дар'я Шаповалова.

Зараз ви читаєте новину «Anna K і Omelya представили свої колекції на найбільшій модній виставці в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути