Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2015 15:09

7 порад від стиліста-іміджмейкера, як одягатися аби вийти заміж

7 порад від стиліста-іміджмейкера, як одягатися аби вийти заміж

Одяг здатний не тільки створити правильний образ, але і допомогти вийти заміж. У цьому впевнена іміджмейкер Марія Піон.

"Кожна жінка, збираючись на ділову чи особисту зустріч, приводить в порядок зачіску, користується косметикою, вибирає ті речі в своєму гардеробі, які, на її погляд, підкреслюють її переваги. Тобто жінка планує свою зовнішність. І це правильно. Грамотне формування свого образу і вибудовування іміджу дозволяє в найкоротші терміни досягти необхідної мети." - стверджує Марія.

Для того щоб зацікавити чоловіка, стиль одягу у жінки повинен бути "звабливий". І це не означає, що вона повинна одягати мокру майку на голе тіло або прозору спідницю. Стиліст-іміджмейкер радить стимулювати уяву чоловіка, зацикавлювати його, дражнити.

Марія виділила основні правила, які допоможуть українкам одягатіся так, щоб вийти заміж.

1. Носіть одяг по фігурі. Чоловікам дуже подобаються вигини жіночого тіла. Не варто приховувати їх під балахонами. Навпаки, підкресліть талію.

2. Жіночність повинна стати основним критерієм при виборі одягу. Не варто вибирати одяг з величезними рукавами, які роблять фігуру громіздкою, частіше надягайте плаття або спідниці, вибирайте елегантні фасони.

3. Носіть взуття на підборах. Як говорив Marc Jacobs: "Є жінки, які поділяються на "високі підбори" і "балетки". Не в плані якогось конкретного стилю, а як тип ставлення до себе і до життя". Красиво ходити на підборах – це мистецтво, і жінки, які їм оволоділи, викликають захоплення у чоловіків.

4. "Затишність" образу досягається кольором і матеріалом, з якого зроблена одяг. Червоний, жовтий, білий, синій кольори – відмінний вибір. Рожевий асоціюється з юністю і незрілістю. З тканин оптимальні м'які на дотик матеріали, що підкреслюють силует.

5. Вибирайте блузу з відкритою лінією шиї. Шия – одна з найсексуальніших частин тіла жінки.

6. Не соромтеся звертатися за порадою до фахівця. Своє волосся ви довіряєте перукареві, зуби – стоматологу, психологічні проблеми – психологуу. Грамотно підібрати вам гардероб може стиліст-іміджмейкер.

7. Посміхайтеся. Будь-яка людина (не тільки чоловік) хоче бачити поряд з собою щасливого партнера, а не "візок з проблемами".

Зараз ви читаєте новину «7 порад від стиліста-іміджмейкера, як одягатися аби вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути