Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2016 17:42

5 порад про те, що варто носити вдома
5

Не доношуйте старі речі.  Нерідко домашнім одягом служать розтягнуті майки і штани. В такому вигляді ні про яку красу годі й говорити. Кращий подарунок, який ви можете собі зробити - позбавитися від баласту речей непотребного вигляду і замінити їх на приємний домашній одяг. Постарайтеся бути красивою не тільки на вулиці, але і вдома.
Носіть халат тільки після душа.  Всі ми знаємо, як приємно провести час в махровому халаті, але пам'ятайте, що його носять тільки після прийняття душу. Після того як халат вбере в себе вологу, варто його зняти. Щоб випити з коханим ранкову каву, можна одягнути сексуальний пеньюар, але в інший час краще віддати перевагу домашньому костюму.
Вибирайте приємну для тіла тканину.  Домашній одяг просто мусить бути комфортним. Вибираючи костюм для дому, прислухайтеся до відчуттів свого тіла. Яка тканина здається вам найбільш приємною: фліс, м'який трикотаж або звичайна бавовна? Це може бути і шовк, але його, як правило, краще залишити для романтичних вечорів, а на кожен день купити щось більш практичне.
Купуйте домашній одяг, в якому не соромно прийняти гостей.  Ідеальний одяг для дому виглядає так, що в ньому не соромно зустріти раптових гостей. Вибирайте костюми з тонкого трикотажу або затишні сукні з бавовняних тканин.
Не забувайте про домашнє взуття.  Набагато приємніше носити вдома затишне і красиве взуття, а не старі улюблені шкарпетки. Тут вибір залежить від ваших уподобань: це можуть бути як елегантні капці на невеликих підборах, так і затишні домашні балетки.

В якості домашнього одягу багато дівчат використовують старі речі, які не шкода забруднити або порвати. І так одна стара річ змінює на посаді іншу, перетворючи дівчину на домашню квочку.

Особливо неприємно, коли в такому вигляді вас можуть застати випадкові гості або ваш коханий.

Якщо в цій ситуації ви впізнаєте себе або своїх знайомих, значить прийшла пора міняти ваш домашній гардероб. Про те як стильно і затишно виглядати вдома, читайте і дивіться в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «5 порад про те, що варто носити вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути