Ексклюзиви
субота, 15 лютого 2014 14:35

Щоб слідкувати за підлітками, батьки наймають приватного детектива

Щоб слідкувати за підлітками, батьки наймають приватного детектива

Київські бізнесмени готові платити від 900 грн щодня, аби за їхніми дітьми слідкував приватний детектив. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний приватний детектив Олександр Данилович.
"Найчастіше наймають слідкувати за підлітками, - говорить детектив. – Але іноді працюю з немовлятами. Шпигую за їхніми нянями. Минулого тижня викрив няню-алкоголічку, яка мала доглядати за близнюками. За роботу отримувала 10 тисяч гривень, а спалилася на тому, що пила на кухні та у ванній кімнаті. Щоб стежити за нею, встановив по дому камери. Дітей не била. Просто у суміш додавала заспокійливе чи снодійне. Діти постійно спали".
За словами Олександра, кожна п'ята няня не справляється зі своїми обов'язками.
"Мені кілька разів на рік вдається викривати няню, яка б'є дітей. Силою виховують дітей до 3-4 років. Старших шантажують. На моїй практиці одну 6-річну дівчинку няня била, а потім годувала солодощами і дозволяла грати в ігри. Батьки найняли мене, коли помітили, що дитина почала заікатися".
Детектив допомагає батькам вичислити підлітків-наркоманів.
"Зараз чимало підлітків балуються наркотиками, - каже Данилович. – Попросили простежити за сином власника кількох приватних стоматологічних клінік. Хлопець сидів на екстазі, часто не ночував вдома, хоча вчився всього у 9 класі. Наркотики купував у школі. Простежити за ним було важко, бо в заклад мене не пропускали. За сприянням батька викрив трьох старшокласників, які у закладі продавали траву та екстазі".
Кожне третє замовлення отримує від батьків, які просять простежити за підлітками. Для того, щоб зібрати докази або оправдати дитину, використовує фотоапарат, жучки, відеокамери і мікронавушники.
"Батьківське серце не підведеш. Майже кожен другий підозрюваний або вживає наркотики, або втягнутий у якусь компанію. Лише раз батьки підозрювали хлопця-гота у наркотиках, а він просто брав уроки гітари після школи. Недавно працював на замовлення однієї бізнес-вумен. З хати почали пропадати гроші. У жінки двоє дітей – 7-річна дівчинка і хлопець, якому 16. Спочатку у крадіжках замовниця підозрювала свою няню, потім доньку. Виявилося, гроші з дому виносив хлопець. Однокласник шантажував його. Мусив платити йому тисячу гривень щомісяця. 11-класник зустрічався з на 6 років старшою вчителькою біології. Боявся, що її виженуть з роботи, коли хтось у школі довідається".

Зараз ви читаєте новину «Щоб слідкувати за підлітками, батьки наймають приватного детектива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути