вівторок, 27 вересня 2016 21:25

Сексапільна австралійка неймовірно швидко схудла після пологів
9

Мати двох дітей Теммі Хемброу з Австралії - велика шанувальниця фітнесу.

У своєму Instagram-акаунті, на який підписано більше 4 млн користувачів, Теммі регулярно публікує фото, які свідчать про те, як швидко вона повернула собі прекрасну фізичну форму після пологів.

Теммі говорить, що ділиться фотографіями свого фітнес-прогресу, щоб показати іншим мамам, що вони теж можуть легко повернутися в колишню фізичну форму.

"Багато жінок вважають, що після пологів неможливо прийти в колишню форму, але я хочу показати їм, що це не так. Те, на що здатне людське тіло - неймовірно. Потрібно щиро любити себе і своє тіло на кожному етапі життя. Ми всі різні, і ніколи не варто порівнювати себе з кимось іншим", - написала Теммі під одним із фото.

Фото "до" були зроблені через кілька днів після пологів. Фото "після" - через три тижні після них.

"Я все ще не можу займатися тренуваннями в повну силу за станом здоров'я. Дотримуюся кількох простих правил: здорове харчування і легкі фізичні вправи. Так, я регулярно тренувалася навіть під час вагітності, щоправда, в останні кілька тижнів були деякі складності. Зараз я вже досягла певних результатів, але це не межа. Я планую прийти в таку форму, в якій не була і до вагітності", - розповіла Теммі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 відомих мам, які набрали під час вагітності понад 20 кг

Жінка вважає, що якщо давати своєму тілу достатньо любові, регулярно тренуватися і правильно харчуватися, скоро можна досягти вражаючих результатів.

Нагадаємо, фотограф показала всю правду про життя молодих батьків

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна австралійка неймовірно швидко схудла після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути