пʼятниця, 10 лютого 2017 15:01

Няні шокували правдою про життя багатих сімей
5

Автор: uaua.info
 

Соціальна мережа Reddit зібрала анонімні розповіді нянь про життя неймовірно багатих сімей, у яких вони працювали.

"Глава сім'ї, в якій я працювала, протягом 5 років мав подвійне життя. В іншій родині у нього росла донька, яку він від усіх приховував. Грошима розкидався: міг купити крісло-гойдалку за $500, а якщо його колір опинявся невідповідного відтінку - викинути крісло на смітник", - розповіла одна з нянь.

Інша няня працювала у родині азіатського мільйонера, у якого було сім дітей.

"Перша дитина (дівчинка) була народжена його дружиною. Решту шістьох виносили сурогатні матері. Чоловік залишив у себе лише хлопчиків".

Деякі діти виховуються лише нянями.

Автор: uaua.info
 

"Їхня донька народилася на початку жовтня, а до кінця місяця няня проводить з нею більше 80 годин на тиждень. За цей час чоловік був удома лише один день, а дружина щодня йде о шостій ранку і повертається о дев'ятій вечора".

"Іноді я приходжу на роботу, а батько й мати у цей час просто відпочивають вдома. Вони добре платять, я не скаржуся, але у мене виникає відчуття, що вони народили дітей, бо так прийнято, а не тому що вони їх хотіли".

У деяких сім'ях діти не радіють подарункам і новим враженням.

Автор: evening-kazan
 

"Найбільше вражає те, що я бачила дітей, яких зовсім не радують подарунки/ гаджети/кишенькові гроші, бо вони отримують їх щодня. Для них це нормально і передбачувано. Важко якось нагородити їх за хорошу поведінку".

"На Різдво вони втомлюються розпаковувати подарунки. Деякі так і залишаються невідкритими цілий місяць після свята".

Мати ніколи не виходила з дому з дітьми без супроводу няні.

"Навчаючись у коледжі, я кілька місяців підробляла нянею у дуже багатій родині з двома дітьми. Платили тисячу доларів на місяць. Щоранку мала рано вставати, щоб зібрати і відвести їх до школи, а потім забрати їх звідти. Мама ніколи цього не робила".

Автор: forumdaily
 

Іншу няню шокувала кількість дизайнерського одягу у зовсім маленької дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня вразила своїм вчинком сім'ю маленької підопічної

"Burberry, Ralph Lauren, Vineyard Vines. Так, дівчатка хочуть гарно одягатися, але вони так швидко ростуть. Моя трирічна підопічна за один рік виростає зі свого гардероба, і їй замінюють його на такі ж дорогі речі".

"Вона робить із доньки повію" - в інтернеті дорікають жінці, чия маленька дочка веде гламурний спосіб життя. Кеті Тейлор, мати дівчинки, витратила тисячі фунтів на наряди доньки: блискітки, оборки, яскраві кольори - обов'язкові атрибути на дитячих конкурсах краси.

Зараз ви читаєте новину «Няні шокували правдою про життя багатих сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути