Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 12:49

Мережива, блискітки і залишки светра - незвичайні упаковки для новорічних подарунків
21

Новогодняя почта. Посилка від Діда Мороза - хіба не про це мріє кожна дитина і (якщо чесно) дорослий? Справжня, з марками і червоно-білою стрічкою, як в улюбленому фільмі про Новий рік.
Помпони. Якщо звичайні банти вам не до душі, помпони - відмінна заміна. Вони пухнасті, теплі, милі й дуже новорічні. Та й зробити їх нескладно.
Теплі подарунки. Нарешті знайдеться гідне застосування старому, але улюбленому светру. Техніка виконання проста, а оригінальність, затишність і теплота просто зашкалюють.
Для мандрівників і мрійників. Тут в хід можна пустити все - від старих дитячих атласів до величезних політичних карт. Якщо людина, якій ви збираєтеся дарувати подарунок, любить подорожувати або поки тільки мріє про це - вона точно оцінить такий подарунок.
Натуральні елементи. Вийшовши в найближчий ліс або гайок, можна знайти безліч симпатичних прикрас для подарунка: це і традиційні шишки, і невеликі гілочки, які можна пофарбувати в будь-який колір і прикрасити крихітними помпонами.

Скоро Новий рік, а це означає, що саме час починати пакувати подарунки для найближчих чи далеких, але коханих людей.

Можна звичайно віднести їх в найближчий магазин подарунків і упакувати в звичайний обгортковий папір і не сильно заморочуватися. Але якщо вам хочеться піднести на свято щось оригінальне і творче, тоді цей матеріал для вас.

Дивіться в галереї незвичайні варіанти пакування новорічних подарунків і беріть на замітку.

Зараз ви читаєте новину «Мережива, блискітки і залишки светра - незвичайні упаковки для новорічних подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути