Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2016 17:50

Інтернет приголомшила реакція глухої від народження дівчинки на мамин голос

Інтернет приголомшила реакція глухої від народження дівчинки на мамин голос

Анабель Лоуренс з США народилася повністю глухою. Раніше в її світі не існувало звуків, але від нещодавна ситуація змінилася.

Дівчинці поставили два слухових апарати, і її мама зняла зворушливе відео, на якому вона вперше розмовляє зі своєю дочкою. На слова мами Анабель реагує посмішкою, але по її розгубленому обличчю помітно, що дівчинка налякана тим, що відбувається, пише Ivona.

"Ви бачили, наскільки вона була схвильована, коли почула перші звуки. Не можу перестати говорити з нею. Всі свої дії супроводжую коментарями і хочу, щоб вона надолужила згаяне", - розповіла мама дівчинки Сара Джо.

Слухові апарати - тимчасовий захід. Коли Анабель виповниться дев'ять місяців, їй встановлять кохлеарні імплантати - медичний прилад, що дозволяє компенсувати втрату слуху пацієнтам з вираженою або тяжкою нейросенсорною (сенсоневральною) тугоухістю.

Сара Джо також розповіла, що з тих пір, як Анабель може чути, вона стала швидше втомлюватися через активність мозку. Дівчинка більше спить, але при цьому сон у неї став не таким спокійним, як раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татусі, які не перестають дивувати: зворушливі фото

Зараз ви читаєте новину «Інтернет приголомшила реакція глухої від народження дівчинки на мамин голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути