пʼятниця, 05 вересня 2014 14:00

Діти країн "третього світу" кидають школи через смертельно небезпечні дороги
17

На Суматрі, Індонезія, близько 20 учнів, які дуже хочуть вчитися, повинні пройти по канату над рікою, щоб дістатися своєї школи.
Після переходу через річку вони повинні ще пройти 11 км через джунглі. Таким чином місцеві діти ходять в школу вже два роки. А все через те, що зливи розмили підвісний міст, що знаходився тут.
В одному індонезійському селищі діти, що живуть по той бік річки Сіберанг, повинні пройти по зламаному підвісному мосту.
Альтернативний варіант шляху займе на півтори години більше.
Щоб не спізнюватися в школу діти і батьки ризикують життям.

У нашій країні батьки школяра хвилюються, розуміючи, що дитині належить перейти дорогу або зробити кілька пересадок. В деяких куточках земної кулі дорога до знань смертельно небезпечна.

Наприклад, на Суматрі (Індонезія) близько 20 учнів, які дуже хочуть вчитися, повинні пройти по канату над річкою, щоб дістатися своєї школи.

На знімках видно, як батьки і їх діти буквально ризикують життям, щоб потрапити в школу. Щодня. Така ситуація у багатьох країнах так званого третього світу.

Згідно з дослідженнями ЮНЕСКО за останні п'ять років сотні тисяч дітей в усьому світі кидають навчання в школі і залишаються неуками, тільки тому, що не можуть до неї дістатися.

Зараз ви читаєте новину «Діти країн "третього світу" кидають школи через смертельно небезпечні дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути