неділя, 13 березня 2016 15:02

6 найпотрібніших речей в гардеробі маленької дитини
7

 

Вагітні часто задаються питанням, чи стане в нагоді їм після народження крихітки та чи інша річ. І що найкраще купити, щоб це було корисно і практично, а не припадало пилом в шафі. Про це пише сайт 4mama.

Яким же речам в першу чергу віддати перевагу, при виборі гардеробу для своєї дитини?

1. Боді.

 

Один із найбільш речей для новонароджених, а також і для дітей старшого віку - це боді. Фактично ця річ актуальна і практична для дітей будь-якого віку. Їх безумовно не може бути багато, і вони завжди завжди знадобляться. Через застібки між ніжками такі речі дуже зручні та практичні. Вони не задираються, не скатуються, а також дають фору футболкам і регланам.

2. Чоловічки (сліпи).

 

Ще один must-have в гардеробі маленької дитини - це так звані чоловічки, вони ж сліпікі. Спочатку такі речі малися на увазі як одяг для сну, але в підсумку молоді мами оцінили їх переваги і стали використовувати їх не тільки під час сну, а й постійно. Важлива рекомендація при виборі: якщо дитина ще не ходить, то можна віддавати перевагу сліпікам, у яких закриваються ніжки, коли ж дитина вже починає ходити, то краще брати без пришитих шкарпеток.

3. Речі з правильними застібками.

 

Для зручності молодих батьків виробники дитячого одягу все частіше використовують замість гудзиків кнопочки. Це істотно полегшує процес розтягування-застібання кожної з одежинок. Пріоритет віддавайте пластиковим, а не металевим кнопкам.

4. Речі, які не треба надягати через голову.

 

Поки малюк не вміє самостійно тримати голівку, поки не зміцніли м'язи шиї, дуже незручним у використанні є одяг, який необхідно надягати на дитину через голову. Набагато правильніше буде віддати перевагу тим елементам гардеробу, які розтягуються і застібаються так, щоб не було необхідності надягати їх через голову.

5. Колготки.

 

Як би банально це не звучало, але колготки залишаються одним з найбільш зручних елементів дитячого гардеробу, особливо в той момент, коли малюк починає повзати. Дуже важливо при виборі цієї речі віддавати перевагу якісним матеріалам, щоб коліна незабаром не витягувалися.

6. Комбінезони для прогулянки.

 

Для малюків, які ще сплять в колясці і не вміють ходити, ідеальним варіантом для прогулянок в холодну пору року буде комбінезон-конверт. Є комбінезони-трансформери, які потім можна перестібнути і зробити з ніжками. А є просто комбінезони-мішечки. В такому комбінезоні дитині буде дуже тепло і комфортно. Але якщо ви часто перевозите малюка в автомобілі, то краще віддати перевагу комбінезону з розділеними ніжками.

Зараз ви читаєте новину «6 найпотрібніших речей в гардеробі маленької дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути