четвер, 16 лютого 2017 11:17

Раз на місяць купую котові кактуси

Білки вкрали з прилавка продуктового магазину в канадському місті Торонто 40 шоколадних батончиків. Здобич лежала біля входу. Власник закладу Пол Кім зняв крадіжку на камеру. Відео "злочину" опублікувало в соцмережі Бі-Бі-Сі.

Ми запитали у читачів: які витівки домашніх улюбленців вам вдалося підгледіти?

Кіт навчився красти пиво. Щойно чує його запах – скаженіє. З розгону біжить на пляшку, розливає, а потім злизує. Міг за раз випити півбокала. Тоді лягає на спину, барабанить хвостом по животі й мурчить. Щоб не спився, ховаємо алкоголь на балконі.

Юрій ДОЛЯК, 33 роки, програміст, Вінниця

 

Між літньою і зимовою частинами сажу для свиней були дубові двері. В січні тварини їх виламали. Ті впали і примерзли до підлоги. Коли дуже похолодало, помітив, що дірка прикрита. Ще раз їх скинув. Зняв на камеру, як свині рилами загороджують дверима прохід.

Денис ЛІГУН, 40 років, далекобійник, Тернопіль

Раз на місяць купую котові кактуси. Їсть їх, як цукерки. Коли почала зустрічатися з хлопцем, він це побачив, але не знав, для чого мені рослини. Почав дарувати дорогі. Якось прийшли додому, а кіт саме доїдав кактуса. Хлопець засмутився, що кілька тисяч гривень викинув на "котячий корм".

Карина БОРОВИК, 24 роки, бухгалтер, Київ

Улітку баба працювала на городі під радіо. Думала, то я вмикаю. Восени підгледів, як коза заходить до літньої кухні й рогом вмикає пристрій. Після того почепили радіо на стіну в хліві.

Леонід ВАЛІГУРА, 20 років, продавець, Ірпінь на Київщині

Пес грає у футбол усім, що знайде. Якось забула свій айфон на лавці. Він його дістав і писком "забив гол" у стіну будинку.

Вероніка МЕЛЬНИК, 22 роки, перукар, Одеса

Щур навчився красти у сусідів. Під час ремонту у стіні за диваном виявив діру. Там знайшли торбу солодощів, сухарів, хліба й золоту обручку. Прикрасу повернули.

Ірина ДІДУХ, 34 роки, перекладач, Київ

Сусіди тримають удома лисицю. Коли їх немає, спостерігаю, як вона лазить по балкону на нижній поверх. Там живе багатодітна родина, постійно готують щось смачне. Якось украла в них курку.

Євген ВАРЕНИК, 27 років, програміст, Львів

Пес полюбляє несвіжу білизну. Як десь знайде брудні труси, натягує їх на голову. Забрати не дозволяє – гарчить. Шкарпетками грається. Купили спеціальний кошик для білизни. Відкрити його можна лише натиснувши на замок.

Діана ПЕТРЕЄВА, 20 років, вихователь, Вінниця

Вівчарка любить спостерігати, як ми з дружиною займаємося сексом. Коли зачиняємо двері, шкрябається, голосно завиває.

Денис ЗУБАНИЧ, 28 років, будівельник, Київ

Зараз ви читаєте новину «Раз на місяць купую котові кактуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути