Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2017 10:24

З'ясували, як на ембріон впливає електронна музика

З'ясували, як на ембріон впливає електронна музика

Ембріони під впливом музики у стилі "техно" швидше ростуть і розвиваються, виявили медики московської клініки штучного запліднення. Їхній експеримент пояснили британські вчені.

Протягом 24 годин у кімнаті, де знаходилися 758 зародків, лунала музика діджея Armin Van Buuren.

Після того виявили, що кількість життєздатних ембріонів, вже готових до підселення в організм, збільшилася в 5 разів, інформує hitech-news.

Техно музика має схожий ритмічний малюнок із середовищем утроби матері - пульсуючий, це і допомагає ембріону розвиватись, пояснив професор Оксфордського університету Даган Уеллс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили найнебезпечніший день для пологів

Окрім цього, науковці Англії та Америки дослідили, що коли вагітні жінки слухали ритмічну музику, у плодів частішали серцебиття й активність рухів.

Занадто потужна і галаслива музика вагітній жінці протипоказана, виявили німецькі вчені з Товариства наукових досліджень імені Макса Планка. Вони дослідили, що музика в стилі метал знищує незрілі нейрони головного мозку малюка. А шум більше 90 децибел згубно позначається на загальному стані дитини.

Японські вчені з'ясували, що вагітні жінки, які люблять гучну музику, можуть народити дитину раніше терміну. У цьому разі дитина може мати патології: відставати у вазі від однолітків або мати вроджені дефекти різного характеру.

Раніше науковці з Аляски заявили, що після тридцяти тижнів плід здатний трохи пританцьовувати - під енергійні звуки він ритмічно рухає пальчиками, тулубом і намагається обертатися.
Зараз ви читаєте новину «З'ясували, як на ембріон впливає електронна музика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути