Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2017 15:36

Назвали 3 риси ідеальної дружини

Назвали 3 риси ідеальної дружини

Ідеальною дружиною для будь-якого чоловіка стане жінка, яка вміє створювати домашній затишок і підтримувати сімейне вогнище.

Німецькі психологи опитали чоловіків від 20 до 50 років і виокремили 3 основні критерії, завдяки яким жінка в очах чоловіка стає набагато привабливішою. 40% чоловіків назвали цю рису головною для жіночого ідеалу. Для них головне, щоб дружина могла радувати його кулінарими смаколиками. Натомість сексуальність вони вважають не першочерговою рисою.

На другому місці чоловіки вказали врода і привабливість ідеальної обраниці. Кожна жінка, на їхню думку, повинна доглядати за собою і намагатися виглядати чудово незалежно від того, де вона знаходиться - на світському рауті, в кіно або вдома на кухні, передає hitech-news.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Установили, який жіночий голос приваблює чоловіків

Секс опинився на третьому місці. Чоловіки наголосили, що ідеальна жінка повинна задовольняти партнера і виконувати його таємні бажання. Психологи наголосили, саме через нестачу сексуальних стосунків близько 70% представників сильної статі "ходить наліво".

Також ідеальна жінка, на думку чоловіків, вміє слухати, переживати, дати пораду і підтримати добрим словом.

Британські науковці з'ясували, що більшість чоловіків найчастіше вибирають собі непривабливих жінок.

Чоловіки вважають, що, чим менш приваблива дружина, тим вірнішою вона буде. Серед рис зовнішності, якими повинна володіти дружина, чоловіки називали квадратну щелепу і довгастий череп. Тобто, для шлюбу чоловіки вибирають жінок з більш чоловічими рисами обличчя. Самі чоловіки пояснили, що симпатичних жінок вони вибирають більше для короткочасних відносин.

Раніше соціологи опитали 66 тис. чоловіків по всьому світу і виявили портрет ідеальної жінки. Це блакитноока блондинка з довгим волоссям, зростом 172 см і вагою не більше 60 кг, яка іноді носить окуляри. Вона не має дітей, але має житло.
Зараз ви читаєте новину «Назвали 3 риси ідеальної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути