четвер, 19 січня 2017 13:37

Куди потрапляють люди після смерті

Куди потрапляють люди після смерті

Після смерті людина потрапляє у паралельний світ. До таких висновків прийшли американські науковці з Університету Північної Кароліни.

За словами автора теорії, професора Роберт Ланза, люди і тварини знову відроджуються в іншій реальності. Про це свідчить той факт, що що в світі існують унікальні мікрочастинки, які здатні одночасно перебувати в двох станах.

В інший паралельний світ переходитиме кожна жива істота. Дослідники впевнені, що людина у такому світі може зустрітися з динозавром чи людтьми, які жили кілька століть тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили вік Місяця

Професор порівнює процес переродження з цвітінням рослин. К квітка, проживши трохи часу, починає в'янути, але після розквітає знову. Те ж саме буде відбуватися і з людьми. Їхні душі будуть відроджуватися в інший оболонці.

Німецькі науковці з Технічного університету Мюнхена виявили, що депресія та апатія такі ж небезпечні для здоров'я, як і ожиріння. 15% смертей від інфарктів виникають через цей психічний розлад.
Зараз ви читаєте новину «Куди потрапляють люди після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути