пʼятниця, 28 листопада 2014 15:35

Жінка-охоронець заробляє 20 тисяч гривень в місяць

Жінка-охоронець заробляє 20 тисяч гривень в місяць
tsn.ua

Послуги жінки-охоронця на місяць обійдуться від 10 тис. грн. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Лідія Смірнова, яка влаштувалася охоронцем у столиці.

"Доглядаю доньку однієї з київських бізнес-вумен, - розказує Лідія. - До цього чотири місяці проходила курси і стажування в одній з охоронних фірм. Зарплати у жінок-охоронців дійсно високі. Якщо знаєш англійську, вмієш водити авто і надавати першу медичну допомогу, можна отримувати і 20 тисяч гривень".

Часто жінок-охоронців наймають для дівчат.

"Жінок-охоронець беруть для дівчат-підлітків, щоб вони не закохувалися у своїх бодігардів, - говорить Лідія. – Тілоохоронець має бути з дитиною повсюди. У торговому центрі чи кінотеатрі навіть в туалет ходжу з підопічною. Одну знайому звільнили, бо хлопчик, за яким стежила, випав з сідла під час кінної прогулянки. По факту – винен інструктор, але вся вина лежить на охоронцю. З дитини не можна спускати очей. Якщо підверне ногу чи бджола вкусить, можуть без премії лишити і заставити півмісяця працювати безплатно".

Її підопічній Ользі 14 років.

"Спочатку Оля показувала мені свій характер – перекривляла, матюкалася, - згадує жінка-охоронець. - Могла її у 15-градусний мороз півтори години під школою чекати. Ховалася від мене у спортзалі чи бібліотеці і гралася на планшеті. А коли я заступилася за неї в школі і не розказала матері про зауваження її класного керівника, почала зі мною дружити. Конфлікти ні їй, ні мені не потрібні. Її мати змінила охоронця, коли розлучилася з чоловіком. Тепер у неї навіть водій – жінка".

За словами Смірнової, охоронець повинен знати, на які продукти у дитини алергія.

"Про дитину треба знати усе, щоб надати першу допомогу, коли буде потрібно, - пояснює. -У школі думають, що я Оліна няня, на гуртках кличуть її "мамою", а я для неї і охоронець, і вчитель, і друг. Через Олю підсіла на російські серіали. По дорозі до школи обговорюємо нову серію "Кухні" чи "Фізрука".

Зараз ви читаєте новину «Жінка-охоронець заробляє 20 тисяч гривень в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути