середа, 01 червня 2016 09:00

Влада позбавляє Україну інвестицій - Нечаєв

Влада позбавляє Україну інвестицій - Нечаєв
Олександр Нечаєв

59 місце України серед 61 учасника рейтингу конкурентоспроможності Міжнародного інституту розвитку менеджменту - це результат неефективної політики нинішньої влади і її непрофесіоналізму. Про це заявив народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Нечаєв, коментуючи публікацію доповіді інституту.

За його словами, "Опозиційний блок" вимагає від керівництва країни та парламентської коаліції припинити займатися поділом крісел і власним піаром. Україні потрібні закони і рішення, спрямовані на відновлення економіки і поліпшення життя людей.

"Розмови про результати реформ залишаються порожніми гаслами. У світовому рейтингу конкурентоспроможності нижче України тільки Монголія і Венесуела. Це не спишеш ні на "попередників", ні на зовнішню агресію. Рейтинг розраховується за чотирма параметрами: економічні показники, ефективність уряду, ефективність бізнесу та стан інфраструктури. Оцінку дають тисячі топ-менеджерів з усього світу і їх оцінка - це вирок українській владі", - заявив Нечаєв.

На думку депутата, люди не бачать нічого, окрім піару і поділу крісел. "Всі реформи зводяться або до підвищення комунальних тарифів, або до урізання соцвиплат, або до перейменувань і знесення пам'ятників", - пояснив він.

" "Опозиційний блок" вимагає від влади почати працювати для України. Країні потрібні закони, що стимулюють відновлення економіки і підвищення соціальних стандартів. Якщо влада не в змозі щось зробити для країни і для людей - їй пора на звалище. Професіонали, які прийдуть на зміну, зможуть поліпшити життя людей", - резюмував Нечаєв.

Нагадаємо, Міжнародний інститут розвитку менеджменту (IMD) в Швейцарії опублікував доповідь, в якій наводиться рейтинг конкурентоспроможності, в якому знаходиться 61 країна світу. Україна в ньому посіла 59-е місце. При формуванні рейтингу враховувалися результати опитувань більш 5,4 тисячі керівників підприємств по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Влада позбавляє Україну інвестицій - Нечаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути