понеділок, 25 липня 2016 18:05

Вкладникам ще одного банку-банкрута повернуть гроші

Вкладникам ще одного банку-банкрута повернуть гроші

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 26 липня 2016 року розпочинає виплати коштів вкладникам ПУАТ "Смартбанк".

Про це повідомляє прес-служба фонду.

"У зв'язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішення від 25 липня 2016 року №1296 "Про початок процедури ліквідації ПУАТ "Смартбанк" та делегування повноважень ліквідатора банку" фонд з 26 липня 2016 року розпочинає виплати коштів вкладникам зазначеного банку", - йдеться у повідомленні.

У фонді зазначають, що для отримання коштів вкладники "Смартбанку" з 26 липня 2016 року до 6 вересня 2016 року включно можуть звертатися до установ банку-агента Фонду АТ "Таскомбанк". Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутися до установ АТ "Таскомбанк" та пред'явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків. Виплачуватимуть відшкодування також й іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Як повідомляли, Національний банк 21 липня 2016 року вирішив ліквідувати "Смартбанк". У травні 2016 року його зарахували до категорії неплатоспроможних через непрозору структуру власності.

Зараз ви читаєте новину «Вкладникам ще одного банку-банкрута повернуть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути