неділя, 29 березня 2015 22:09

В Укрнафти і Укртранснафти буде "якісний іноземний менеджмент" - Яценюк

В Укрнафти  і Укртранснафти буде "якісний іноземний менеджмент" - Яценюк
segodnya.ua

У таких компаніях як Укрнафта і Укртранснафта буде "якісний іноземний менеджмент". Про це в інтерв'ю ICTV заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, коментуючи нещодавні конфлікти навколо компаній.

"Новий підхід держави до державних компаній - Укрнафті, Укртранснафті, Укртатнафті і всім - держава відновлює своє управління. Ми ставимо новий якісний іноземний менеджмент. Ми поважаємо права інших акціонерів. Ми отримуємо і розподіляємо дивіденди. В Укрнафті буде нове керівництво, яке повинно вибиратися за рахунок міжнародного аудиту, з професійних людей, які мають серйозну міжнародну репутацію", - заявив прем'єр-міністр.

Яценюк нагадав, що дав доручення скликати загальні збори акціонерів компанії Укрнафта та інших компаній, де необхідно як розподілити дивіденди, так і наповнювати казну. Він зазначив, що всі керівники державних компаній тепер будуть призначатися тільки на відкритому конкурсі, в прямому ефірі.

Зараз ви читаєте новину «В Укрнафти і Укртранснафти буде "якісний іноземний менеджмент" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути