Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 15:00

В інтернет-магазині продукти дешевші, ніж у супермаркеті

В інтернет-магазині продукти дешевші, ніж у супермаркеті

Киянка Олеся Нахайчук купує продукти і засоби гігієни в інтернет-магазині. Каже, це допомагає заощадити час і гроші.

"У мого чоловіка така робота, що він тижнями буває у відрядженнях, - говорить Олеся. – Я сиджу у декреті з двома дітьми. Сходити з ними у магазин – це справжнє випробування. По-перше, не у всі супермаркети пускають з візочками. По-друге, доньки люблять по дорозі до каси набрати непотребу – жмені шоколадок, жуйок і цяцьок. Попробуй щось не купити, буде істерика на всю вулицю".

Олеся каже, замовляти продукти в інтернеті почала півроку тому.

"Навчила подруга, - розповідає Нахайчук. – Вона вже рік у супермаркети не ходить. Не знає, що таке черги і волочіння важких сумок додому. Перш ніж щось замовити, я складаю список. Покупки роблю раз на тиждень. Економлю, бо не замовляю зайвого. А в магазині поки пройдешся між прилавками, обов'язково візьмеш те, на що витрачати гроші не розраховував".

За словами дівчини, усі продукти свіжі.

"Раз привезли дитячі сирки,у яких термін придатності виходив наступного дня, - згадує Олеся. – Я всі продукти перевіряю, перед тим, як розрахуватися з кур'єром. Сирки повернула йому назад і гроші не заплатила. За доставку не плачу. Якщо набереш товарів більше, ніж на 150 гривень, то доставляють безкоштовно. Головне замовити до 17 години. Тоді усе привезуть з 18 до 22 того ж дня. Ще й у квартиру донесуть. Якщо треба, щоб товар доставили терміново, доведеться заплатити 30 гривень. Вигідно такі покупки робити, коли вдома влаштовуєш день народження чи хрестини. В інтернет-магазині продукти дешевші, ніж у супермаркеті. Купую молоко по 9 гривень, а в супермаркеті під домом таке коштує 10,5 гривень. Сири і ковбаси дешевші на 4-5 гривень, навіть на батоні економиш до 50 копійок".

За спостереженням Олесі, в інтернеті вигідно купувати засоби побутової хімії.

"Меншій донці памперси купую в інтернеті зі знижкою 20 відсотків. Також дешевше в інтернеті купувати пральний порошок, гелі для душу, шампуні і кондиціонери", - пояснює Нахайчук.

Зараз ви читаєте новину «В інтернет-магазині продукти дешевші, ніж у супермаркеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути