понеділок, 02 травня 2016 11:05

Уже третій завод виступив проти звільнень від Укрзалізниці

Коростенський завод залізобетонних шпал став третім заводом, який виступив з протестом проти тиску з боку Укрзалізниці. Трудовий колектив заводу написав офіційну телеграму до керівництва країни щодо неправомірного, на їхню думку, звільнення в.о. голови правління Василя Куницького, підписаного в.о. голови правління Укрзалізниці Євгеном Кравцовим.

"Просимо втручання і вимагаємо негайного припинення свавілля і тиску на підприємство", - говориться в телеграмі. Телеграма адресована Президенту Петру Порошенко, голові Верховної Ради Андрію Парубію, Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та іншим посадовим особам.

У телеграмі зазначено, що в разі невжиття заходів щодо припинення неправомірних дій ПАТ "Укрзалізниця" колектив заводу буде змушений вдатися до радикальних дій.

 

Також подібне звернення зробив трудовий колектив Гнівановского заводу спецзалізобетону

Раніше керівництву країни було направлено звернення від колективу Запорізького електровозоремонтного заводу з проханням не допустити зміну керівництва підприємства і припинити тиск з боку Департаменту управління персоналом та соціальної політики ПАТ "Укрзалізниця". Як йдеться у зверненні, 26 квітня в.о. глави правління Олегу Виннику був зроблений догану за підписом в.о. глави ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова, члена правління Оксани Мариною і здійснюється тиск з боку начальника Департаменту управління персоналом та соціальної політики ПАТ "Укрзалізниця" Ірини Михальченко. Автори звернення стверджують, що остання є дружиною екс-керівника ЗЕРЗ Геннадія Політикін, якого нібито ходять повернути на посаду.

Зараз ви читаєте новину «Уже третій завод виступив проти звільнень від Укрзалізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути