вівторок, 28 липня 2015 15:28

Уряд розраховує отримати $1 млрд від США у листопаді

Уряд розраховує отримати $1 млрд від США у листопаді
Фото: fdlx.com

Український уряд планує провести розміщення єврооблігацій для залучення 1 млрд дол. під гарантії уряду США в листопаді цього року.

Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів України.

Нагадаємо, уряд України в травні цього року підписав угоду зі США про отримання кредитних гарантій на 1 млрд дол. у рамках декларації про надання гарантій на 2 млрд дол. Ця сума може бути збільшена ще на 1 млрд дол. в разі успішного проведення реформ в Україні.

За інформацією Мінфіну, крім коштів від розміщення єврооблігацій, до кінця року очікуються бюджетні надходження від міжнародних донорів і партнерів на суму понад 3,2 млрд дол.

Зокрема, Мінфін планує отримати два транші по 500 млн дол. від Світового банку наприкінці серпня і наприкінці вересня, 600 млн євро від Єврокомісії в четвертому кварталі, 300 млн дол. від Японії наприкінці жовтня, 200 млн євро від Німеччини наприкінці серпня і 200 млн норвезьких крон від Норвегії в жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Уряд розраховує отримати $1 млрд від США у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути