пʼятниця, 12 лютого 2016 21:59

"Укрнафта" залишила без газу 3,5 тисячі осіб

"Укрнафта" залишила без газу 3,5 тисячі осіб
У відповідності до вимог закону компанія змушена припинити видобуток

ПАТ "Укрнафта" припиняє поставки природного газу 3,5 тисячі абонентів в Дніпропетровській області внаслідок відкликання трьох ліцензій на користування.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Економічна правда".

Державна служба геології та надр прийняла рішення призупинити дії ліцензій через несплату "Укрнафтою" податкової заборгованості до бюджету, яка станом на 1 січня 2016 року становила 10,4 млрд гривень.

При цьому, як повідомив "Економічній правді" співрозмовник У НАК "Нафтогаз України", заборгованість за трьома родовищами, щодо яких було прийнято рішення про відкликання дії ліцензій, становила всього 24 млн гривень з 10,4 млрд гривень.

"Серед цих об'єктів житлові будинки, 4 школи, 3 дитячих садка і лікарня. В загальному складності це торкнеться 3,45 тисячі осіб", - йдеться в повідомленні компанії.

Як зазначається, у відповідності до вимог закону компанія змушена припинити видобуток. Поновлення видобутку без офіційного дозволу є кримінальним злочином.

Нагадаємо, "Укрнафта" припинила видобуток нафти і газу на Юрївському, Голубовському і Лопушнянському родовищах у зв'язку з відкликанням ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «"Укрнафта" залишила без газу 3,5 тисячі осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути