четвер, 23 січня 2014 11:39

Українським кухарям на олімпіаді в Росії платять 1,5 тис Євро
5

33-річний кухар із Києва Віктор Шкурат їде готувати для гостей і спортсменів на олімпіаду в Сочі. Каже, українським кухарям там платять від 1,5 тис. Євро.

"Мене загітував їхати мій знайомий росіянин Денис Власов. Він побачив оголошення в місцевій пресі. Вимоги до кухарів: вміти приготувати прості і смачні страви та стаж роботи в ресторані не менше десяти років. На початку січня нас збирали на випробування. Перед оргкомітетом треба було зготувати обід за годину. Я впорався з завданням. Зварив сирний суп, пасту з грибами і білим соусом, і на десерт зробив запечені яблука з горіхами й медом".

Кухарів запрошували з різних країн.

"Не знаю чи всіх взяли, бо нас поділили по групах, хтось готуватиме для спортсменів, хтось для гостей і суддів, - пояснює. - Спілкуватись між собою не дають. З Росією підписуємо контракт на місяць. Нас забезпечать житлом, але попередили, що в одній кімнаті житеме більше шести людей".

Каже, для суддів та іноземних гостей готуватимуть імениті кухарі. Їхні гонорари близько 5 тисяч Євро.

"З України також готуватиме на олімпіаді відомий кухар Сергій Болотов. Остаточного меню для олімпіади ще нема. Точно знаю, що я готуватиму борщ і вареники з картоплею".

Зараз ви читаєте новину «Українським кухарям на олімпіаді в Росії платять 1,5 тис Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути