вівторок, 02 вересня 2014 18:57

Українцям запропонували новий спосіб заробітку

Українцям запропонували новий спосіб заробітку
Фото: askmit.ru

Міжнародна фінансова компанія MMCIS розширює можливості для заробітку для нових та існуючих інвесторів.

Так, вкладники програми Index TOP 20 отримали унікальну можливість заробляти ще більше за допомогою послуги "Строкові рахунки", яка дозволить зробити вкладення ще більш вигідними.

За словами директора з розвитку компанії MMCIS Анастасії Теплыгиной, якщо клієнт зафіксує свій рахунок на 3 місяці, комісія за роботу трейдерів зменшиться з 15% до 13%, а при інвестуванні на півроку або рік комісія складе 12% або 11% відповідно.

"Переваги послуги "Строкові рахунки" очевидні. Припустимо, на початку минулого року інвестор вклав в Index TOP 20 $5000. З урахуванням щомісячного виведення прибутку до кінця року він міг би заробити $5384,75. Це відмінний результат. Однак якби рахунок був зафіксований на 12 місяців, тим самим зменшивши комісію трейдерів з 15% до 11%, то зміг би заробити вже $9761,59. Іншими словами, за допомогою послуги "Строкові рахунки" прибуток інвестора збільшилася б на $4376,84. Це найкращі доводи для інвестування Index TOP 20 на нових умовах", - говорить Теплигіна.

Вона також додала, що найкращою рекламою будь-якого проекту є відгуки клієнта.

"Рівень реінвестування - це найточніший показник прибутковості Index TOP 20 і стабільності виплат, оскільки клієнти вже переконалися в цьому особисто. Тому наша послуга "Строкові рахунки" - це свого роду подяка за довіру", - підсумувала директор з розвитку компанії MMCIS.

Зараз ви читаєте новину «Українцям запропонували новий спосіб заробітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути