пʼятниця, 04 грудня 2015 13:20

Україна в Женеві відстоює право експортувати вагони в Росію

Україна в Женеві відстоює право експортувати вагони в Росію
Фото: apostrophe.com.ua

У п'ятницю, 4 грудня, представники України почали консультації у Світовій організації торгівлі в Женеві щодо спору з Росією.

Про це на своїй сторінці в Twitter написала заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, торговий представник України Наталія Микольська.

"Женева, о 9.00 починаємо консультації в суперечці до СОТ з РФ - заборона вагонів і стрілочних переводів. За нами правда", - написала Микольська.

Раніше повідомлялося, що Україна почала консультації щодо спору з Росією в рамках СОТ щодо торговельних обмежень на експорт українських товарів залізничного призначення до РФ.

Також наприкінці жовтня Україна подала позов про торговельні обмеження Росії щодо вагонів і стрілочних переводів українського виробництва.

Крім того, Україна внесла на розгляд Комітету СОТ з технічних бар'єрів пропозицію проаналізувати запроваджену Росією заборону на ввезення кондитерських виробів, молочної та сокової продукції, включаючи дитяче харчування, а також пиво українського походження.

Зараз ви читаєте новину «Україна в Женеві відстоює право експортувати вагони в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути