субота, 30 травня 2015 03:21

У Мінфіні визначили часові рамки, коли пройдуть переговори з кредиторами

У Мінфіні визначили часові рамки, коли пройдуть переговори з кредиторами
Фото: dt.ua

Переговори між українським урядом і представниками Комітету кредиторів України щодо реструктуризації частини державного боргу відбудуться до 5 червня, повідомили у Міністерстві фінансів у п'ятницю ввечері.

"Сьогодні відбулася телефонна розмова між представниками та радниками Міністерства фінансів та спеціального комітету комерційних зовнішніх кредиторів. Процес взаємодії між двома сторонами переговорів щодо реструктуризації суверенного боргу України посилюється. Наступного тижня в Лондоні відбудуться інтенсивні переговори між радниками, після чого в п'ятницю, 5 червня, з метою оцінки прогресу в переговорах відбудеться телефонна розмова між представниками Міністерства та Спеціального комітету кредиторів", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кредитори пішли Україні назустріч: пропонують відтермінування погашення боргів на термін до 10 років і зниження купонних ставок, що дозволить країні заощадити більше, ніж передбачає програма Міжнародного валютного фонду.

 

Зараз ви читаєте новину «У Мінфіні визначили часові рамки, коли пройдуть переговори з кредиторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути