понеділок, 22 грудня 2014 13:49

Треба бути несповна розуму, аби намагатись відродити Радянський Союз - Назарбаєв

Треба бути несповна розуму, аби намагатись відродити Радянський Союз - Назарбаєв
Путін, Лукашенко і Назарбаєв після підписання договору про створення ЄАЕС. Фото: rian.com.ua

На думку президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, сьогодні Євразійський економічний союз ( ЄАЕС) опинився під значним ризикам через кризи. Про це він заявив на щорічній зустрічі з журналістами в Астані, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на Times kz.

"Сьогодні Євразійський економічний союз піддається дуже великому ризику у зв'язку з кризами. Зараз йдуть розмови про втрати незалежності і, що знову Радянський Союз створюється. Це повна нісенітниця! Хто хоче створювати Радянський Союз - у того взагалі мізків немає?!", - заявив він.

"Була марксистсько-ленінська ідеологія, була Комуністична партія, яка сковувала, - її тепер немає, був єдиний економічний організм - його тепер немає. Зараз якщо запитати дитину, хто такий Ленін, вона не зможе відповісти на це питання", - сказав Назарбаєв.

Нагадаємо: ЄАЕС - об'єднання Росії, Білорусі та Казахстану, створене за ініціативою президента Росії Володимира Путіна. Договір про створення ЄАЕС був підписаний 29 травня 2014 року і повинен вступити в силу 1 січня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Треба бути несповна розуму, аби намагатись відродити Радянський Союз - Назарбаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути