середа, 25 лютого 2015 16:00

Тисячу гривень заробляють на дитячій фотосесії
7

Фото: надані Максимом Куденчуком

Заробити на фотосесіях зараз непросто. Година зйомки у столиці коштує від 500 грн. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський фотограф Максим Куденчук.

"Замовлень маю втричі менше, ніж торік, - говорить Максим. – Щоб хоч трохи заробити, крім весільних зйомок, роблю дитячі фотосесії. За годину беру від 500 гривень. Трохи клієнтів мав перед Новим роком і на день Валентина. Ще є надія на 8 Березня і Великдень. Зараз модно серед киян на свята дарувати один одному сертифікат на фотосесію".

За словами Максима, фотографувати дітей непросто.

"З дітьми треба працювати швидко, аби зловити вдалий кадр, - пояснює Максим. – Вони дуже активні. Якщо немовля ще можна покласти на диван чи біля капусти, то 1-річних діток важко втримати на місці, посадити під ялинкою чи біля ящика з новорічними прикрасами. Дитяча чи сімейна фотосесія триває до 2 годин. Заробляю за цей час тисячу гривень".

Максим робить фотосесії для вагітних.

"Постановки мені не дуже подобаються, бо тоді важко зловити справжню людину на фото. Вагітні жінки мають особливий погляд, - каже фотограф. - У їхніх очах так багато надії і любові. Люблю знімати лав-сторі для закоханих пар, які ще не одружені або вже готуються до весілля. Як правило, через півроку-рік вони запрошують попрацювати фотографом на їхньому весіллі. Постійно вчуся у колег, тому колекціоную цікаві фото з їхніх зйомок".

Тематичні студійні фотосесії приносять фотографу 5-6 тисяч щомісяця.

Зараз ви читаєте новину «Тисячу гривень заробляють на дитячій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути