субота, 20 вересня 2014 16:10

Супермаркети продовжують спускати ціни на російські памперси, шоколад та ікру
7

Після акцій протестів у кількох супермаркетах товари з Росії позначають прапорцями та вивісками «Товари з РФ».
Фото: надані Вікторією Соколовою

У київських магазинах продовжують розпродувати російські продукти та косметику. На них щотижня спускають ціну.

"Кожен магазин вдається до власних акцій, щоб продати товар, виготовлений чи імпортований з Росії, - розповідає киянка Вікторія Соколова, яка з квітня бере участь у бойкоті російської продукції. – Наприклад, у супермаркеті "Велика кишеня" за дві пачки російських памперсів "Хаггіс" покупцеві дарують пачку вологих серветок, а також спустили ціну на каву Карт Нуар і чай Грінфілд. В АТБ за три упаковки дитячого соку "Агуша" четверту дають покупцеві безкоштовно. Низькими цінами в АТБ також заохочують купити російські порошки та шампуні. У "Форі" купуєш дві пачки жуйок Дірол, а отримуєш ще й батончик Пікнік за 1 копійку. Дехто жартує, що скоро всі російські товари будуть віддавати за 1 копійку. Купуєш українську шоколадку, отримуєш російську за 1 копійку".

За словами Вікторії, після акцій протестів та масового бойкоту у кількох супермаркетах товари з Росії позначають прапорцями та вивісками "Увага. Ця продукція, завезена з РФ".

"Всюди здешевили у ціні російські чай, майонез, мінералку і батончики, - каже Соколова. - У багатьох супермаркетах вже почали розпродувати російські консерви та ікру. Побачите, як активно її збуватимуть напередодні новорічних свят. Але українці хоч і люблять економити, та власними принципами не поступаються. Маю багатьох знайомих, які працюють у супермаркетах. За їхніми словами, українці ігнорують акції на російські товари і все рівно не кладуть їх до свого кошика. Магазини все менше товарів закуповують з Росії. Допродують те, що залишилося ще з весни та літа".

У деяких супермаркетах поруч з російськими виставляють такі ж товари, виготовлені у Польщі чи Україні.

"Поруч з кремом для дітей "Ушастий нянь", який завезли з Росії, стоїть мило тієї ж фірми, але виготовлене у Вінниці, - говорить Соколова. – В одному з супермаркетів поруч з "Мілками", які привезли з Росії, стоїть упаковка з польськими. У покупця завжди є вибір. Просто треба читати, де виготовлена продукція, а не сліпо вірити штрих-коду. Вірю, що після розпродажів російських продуктів та хімії, їхнє місце займуть українські марки".

Зараз ви читаєте новину «Супермаркети продовжують спускати ціни на російські памперси, шоколад та ікру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути