четвер, 29 січня 2015 20:30

Standard & Poor's знизило рейтинг Москви і Санкт-Петербурга до "спекулятивного"

Standard & Poor's знизило рейтинг Москви і Санкт-Петербурга до "спекулятивного"
Фото: observer.com

Рейтингове агентство Standard & Poor's знизило кредитний рейтинг Москви і Санкт-Петербурга до "спекулятивного" - рівня "BBB-" до "BB+" з "негативним" прогнозом. Про це в четвер, 29 січня, повідомляється на сайті агентства.

Також агентство поставило кредитний рейтинг міста Новосибірська, Ленінградської і Челябінської областей зі "стабільного" на "негативний" прогноз. Зараз рейтинги міста та областей знаходяться на рівні "BB+".

Рейтинги республіки Башкортостан, Ханти-Мансійського та Ямало-Ненецького автономних округів були знижені з рівня "BBB-" до "BB+" з "негативним" прогнозом.

Раніше, 26 січня, агентство Standard & Poor's знизило кредитний рейтинг Росії до "спекулятивного" рівня "BBB-" до "BB+" з "негативним" прогнозом. За даними агентства Bloomberg, Росія вперше за десять років опустилася нижче інвестиційного порога.

Цей тип рейтингу визначають як "неінвестиційний" або "сміттєвий". Подібний рівень присвоюється країнам з великою кількістю спекуляцій на ринку.

Зараз ви читаєте новину «Standard & Poor's знизило рейтинг Москви і Санкт-Петербурга до "спекулятивного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути