Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 18:50

"Сім'я" втратила "7 кілометр" - ЗМІ

"Сім'я" втратила "7 кілометр" - ЗМІ
Фото: public.od.ua

2 вересня Верховний суд України виніс вердикт щодо правомірності "передачі" акцій одеського ринку "7-й кілометр" в 2010 р. у власність скандально відомій групі наближеної до родини.

Справу направлено на повторний розгляд до Вищого господарського суду. Про це депутат одеської обласної ради Денис Волошин повідомив після засідання суду, інформує еizvestia.com.

"Сьогодні Верховний суд України своїм рішенням довів: ЗАКОН в нашій країні існує. ВСУ скасував рішення Вищого господарського суду, по суті, повернувши одеситам їх власність ринок "7 кілометр". Вважаю символічним, що саме в день народження мого рідного міста Одеси, "сімейні" і "смотрящі" відходять в історію. Разом з ними піде в історію і згубна практика поборів на ринку. Спасибі за підтримку всього 45-тисячному колективу підприємців! Правда, з нами!" - написав депутат.

У той же час, інші власники одеського ринку "7-й кілометр" від коментарів відмовилися. Нагадаємо, в 2010 році найбільший промтоварний ринок "7-й кілометр" шляхом відчуження відійшов до депутатів, близьким до "сім'ї" Януковича.

Зараз ви читаєте новину «"Сім'я" втратила "7 кілометр" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути