середа, 29 липня 2015 13:04

СБУ завадила ввезенню будматеріалів і харчів на окупований Донбас
3

Фото: прес-служба СБУ

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали поблизу населеного пункту Суха Балка Донецької області дві вантажівки, які їхали на території, контрольовані терористами.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

Як зазначається, фури рухалися в напрямку тимчасово окупованої терористами території з вантажем будівельних матеріалів та побутової хімії без належної документації.

"Під час огляду одного з транспортних засобів правоохоронці виявили "дозвільні документи ДНР" для проїзду та реалізації товару на території тимчасово контрольованій бойовиками", - повідомили у прес-службі.

Крім того, поблизу селища Верхньоторецьке Ясинуватського району правоохоронці зупинили три мікроавтобуси з 2,5 тоннами овочів, які рухалися в напрямку тимчасово окупованих територій.

Також мобільна група затримала у районі села Березове Мар'їнського району три автомобілі, що прямували до Донецька. Вони перевозили понад 2 тонни м'ясної продукції та інших продуктів харчування.

Зараз ви читаєте новину «СБУ завадила ввезенню будматеріалів і харчів на окупований Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути