Ексклюзиви
пʼятниця, 24 квітня 2015 17:00

Шахтарі ночуватимуть під Міненерго, акцію продовжать у понеділок
2

Фото: Андрій Жигайло

Мітинг представників вугільної галузі розпустили до понеділка. Але на вихідних під Міненерго чергуватимуть шахтарі, щоб їх наметове містечко не знесли. Про це повідомили представники Незалежної профспілки гірників, які залишаються на чергуванні.

Гірники збираються ночувати у наметах, які встановили біля центрального входу до міністрества. Тут же залишається синьо-жовта вагонетка, яку привезли з шахти на Дніпропетровщині.

"Ми прийняли рішення, що шахтарі повертаються додому до понеділка. Мітинги під Верховною Радою і Кабміном згорнули тільки на вихідні. У понеділок, коли буде саміт "Україна-ЄС", ми прийдемо на пікет", - розповів координатор із Павлограда.

Нагадаємо, шахтарські акції протесту у столиці розпочались у вівторок. Гірники вимагають вчасно платити зарплату, звільнити міністра енергетики Володимира Демчишина та не закривати нерентабельні шахти.

Зараз ви читаєте новину «Шахтарі ночуватимуть під Міненерго, акцію продовжать у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути