Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2014 15:41

Росіяни скуповуються в Кримських супермаркетах

Росіяни скуповуються в Кримських супермаркетах

Щодня понад сотня жителів Кубані приїздять до Керчі, щоб закупитися продуктами. У місцевих супермаркетах скуповують м'ясо, сигарети, горілку, а з ринку везуть одяг. Про це кореспонденту Gazeta.ua заявив підприємець з Керчі Григорій Лавров.

"Перед Великоднем пішов скупитися в супермаркет і остовпів: довжелезна черга людей і у всіх практично один і той же набір продуктів. По кілька блоків сигарет, горілка, свинина. Із одним чоловіком розговорився. Каже, їдуть до нас з Росії, бо тут значно дешевше. Приміром кіло м'яса у них коштує 360 рублів, а в нас лише 266. Горілка 190 рублів, а в нас лише 152. Зізнаються, що на одній такій поїздці заробляють по 7-8 тисяч рублів. Деякі скуповуються для себе, деякі беруть на перепродаж", - пояснив Лавров.

На місцевому ринку кубанці торгують розсадою квітів. По 20 гривень продають лілії, георгіни. Окремо продають саджанці полуниці та смородини. Торгують по курсу.

"Кожний день торгую на ринку. Кубанців легко відрізнити від кримчан. Вони вдягаються у штани з червоними лампасами. По ідеї дотримуються своєї форми. Останнім часом їх дуже помітно побільшало" — каже місцева Поліна Хуртова.

Нагадаємо, російським урядом було визначено, що Кубань прикріплена до Керчі.Область має опікуватись цим районом і допомагати матеріально.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни скуповуються в Кримських супермаркетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути