пʼятниця, 19 вересня 2014 11:32

Росія продовжує не пускати до Криму українське м'ясо і молоко

Росія продовжує не пускати до Криму українське м'ясо і молоко

Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим та Севастополі не пропустили на півострів 20 тонн молочної продукції і майже 120 тонн м'яса, що слідували з України.

Згідно з повідомленням відомства, 19 тонн молочної продукції були повернуті в Україну, так як при здійсненні ветеринарного контролю співробітники Россільгоспнагляду виявили невідповідність дати виготовлення молочної продукції на етикетках з даними, зазначеними в декларації виробника.

Партію молочної продукції обсягом 1 тонна інспектори не пропустили до Криму через відсутність супровідних документів на неї. Крім того, Россільгоспнагляд повернув назад українському виробнику п'ять фур з 20 тоннами яловичини в кожній "через явні порушення чинного законодавства".

Зокрема, м'ясо в чотирьох фурах, за даними відомства, було без обов'язкового маркування на блоках, яка могла б засвідчити справжнє походження продукту. Не пропустив Россільгоспнагляд до Криму і 110 голів великої рогатої худоби через невідповідність супровідних документів вимогам відомства.

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжує не пускати до Криму українське м'ясо і молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути