Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2016 18:54

Ріелтори заробляють по $1000 щомісяця

За місяць ріелтор заробляє $600-1000. Заробітки збільшуються перед новорічними святами та восени перед приїздом студентів. Про це Gazeta.ua розповідає Алла Стецюк.

"У грудні компанії шукають помешкання для святкувань. Знімають житло за 1-2 тисячі гривень на добу. При цьому нам іде гривень 500 у кишеню. Особливо напружена ситуація за два тижні до нового року. Тоді за день можемо здати 4-6 квартир, - каже Алла. – А от продаж починається у березні і триває до кінця травня. Ще одна хвиля із серпня по кінець жовтня".

Каже, чимало ріелторів не витримують і звільняються. Робота ненормована. Перші покази можуть бути о п'ятій-шостій ранку, а останні після першої ночі. Удень, навпаки, ріелтори працюють мало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому українці рекордно скуповували валюту - експерт

"Тут страшне навантаження. Сам маєш знайти цікавий об'єкт, сам маєш переконати людей, що саме ти найкращий ріелтор і в тебе його мають зняти чи купити. Більшість ідуть за місяць-півтора. Не знають, що треба тут робити. Хочуть ставку, яку не дає жодне агентство", - додає Алла.

Найбільші заробітки у ріелторів у Харкові, Києві та Дніпрі. За місяць досвідчені фахівці мають не менш як $600 заробітку.

Зараз ви читаєте новину «Ріелтори заробляють по $1000 щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути