Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2015 14:10

Путінські "хрюші" накинулись у магазині на санкційні делікатеси
8

Фото: КоммерсантЪ

У Росії молодіжна прокремлівська організація "Хрюші проти" після підписання Володимиром Путіним указу про "негайне знищення санкційних продуктів" на кордоні оголосила про початок серії "рейдів" з виявлення санкційних товарів.

У перший же день своїх рейдів активісти засвітили останні моделі iPhone і продемонстрували, що не відрізняють заборонений сир від російського, пише "КоммерсантЪ".

Чотири учасниці організації прийшли у "пошуку західної контрабанди" у футболках із зображенням ножа, виделки та російського прапора до магазину.

Дівчата радо позували перед камерами "Первого канала", розповідаючи про жахіття контрабанди і засилля закордонних продуктів.

"Ці сири незаконно перетнули кордон", - сказала она із активісток і наклеїла стікер із ведмедем, що "ричить" на американський прапор.

"Хрюші" фотографували наліпки на свої IPhone. "Ой, ви тільки на телефон не звертайте уваги - я його ще до санкцій купила", - заявила одна із них.

У шаленому азарті "продуктові інспектори" ледь не ввели нові санкції.

"Ви подивіться на Швейцарський сир - він явно незаконно потрапив на прилавки", - заявила активістка і сказала, що лише виготовлені у РФ товари можуть бути якісними.

Дізнавшись від журналістів, що проти Швейцарії ніяких санкції Росія не вводила, вона швидко зняла наліпку. "Дівчата, що ж ви мене плутаєте?", - дорікнула іншим "хрюшам".

Увесь рейд "хрюші" хизувалися підтримкою держави, адже цьогоріч вони отримали президентський грант у 6 млн руб.

За годину директор магазину викликала правоохоронців. Хрюші пішли із магазину із гордо піднятою головою.

"Сподіваюся, що ці наліпки не сильно зіпсували товар. Інакше ми будемо вимагати компенсацію", - прокоментував представник магазину інцидент і додав, що, на його думку, акція є "цілком пропагандистська і популістська".

Зараз ви читаєте новину «Путінські "хрюші" накинулись у магазині на санкційні делікатеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути