вівторок, 23 серпня 2016 15:46

Приватбанк випустив ювілейну серію банківських карток до 25-річчя незалежності України

 
Найбільший український банк Приватбанк випустив до свята лімітовану ювілейну серію банківських карток, присвячених 25-річчю незалежності України. Як повідомила прес-служба банку, будь-який житель України зможе отримати таку картку безкоштовно, якщо замовить її на сайті з 24 серпня до 1 вересня 2016 року.

"На честь свята ми вирішили допомогти нашим клієнтам висловити свої патріотичні почуття через банківську картку, такі картки можна отримати в Приватбанку цілком безкоштовно, – йдеться в повідомленні прес-служби банку. – "Незалежна" картка з індивідуальним дизайном – це чудовий спосіб виділятися із загальної маси або зробити оригінальний подарунок своїм друзям і близьким".

Щоб оформити банківську картку, присвячену річниці незалежності України, її достатньо замовити на сайті carddesign.privatbank.ua, вибравши в бібліотеці картинок картку "25-та річниця незалежності України".

Усі клієнти, які замовили такі картки до 1 вересня, отримають їх у найближчому відділенні або кур'єрською доставкою, а активувати зможуть простим і зручним способом – у банкоматі або за допомогою співробітника у відділенні банку. Замовити ювілейну картку в Приватбанку можна не тільки собі, але й у подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.
Зараз ви читаєте новину «Приватбанк випустив ювілейну серію банківських карток до 25-річчя незалежності України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути