Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 21:17

Після рішення Верховного суду власники "Сьомого кілометра" хочуть убезпечити себе від наступних рейдерських атак

Після рішення Верховного суду власники "Сьомого кілометра" хочуть убезпечити себе від наступних  рейдерських атак
Фото: trassae95.com

Після того, як Верховний суд України відмовив у розгляді позову про переділ власності одеського ринку "Сьомий кілометр" і направив його до попередньої інстанції, адміністрація "Сьомого" звернулася до контролюючих органів з  закликом не допустити силові посягання на ринок. Зокрема, про це йдеться у зверненні адміністрації ринку до Державної реєстраційної служби Овідіопольського районного управління юстиції в Одеській області, копія якого є в розпорядженні редакції.

У зверненні зазначено, що сьогоднішнє рішення суду залишає недійсним статут ТОВ "Промтоварний ринок" (оператор "Сьомого кілометра"), затверджений загальними зборами 12 липня 2011 року. При цьому адміністрація підкреслює, що 6 червня цього року була прийнята нова редакція статуту, яка може бути визнана недійсною лише на підставі додаткового рішення суду за заявою, поданою державним реєстратором.

Адміністрація ринку підкреслює, що будь-яке посягання на власність "Сьомого кілометра" (у тому числі, шляхом лобіювання з допомогою посадових осіб) буде зустрінуте опором у правовому полі.

"Недотримання основних положень Закону України "Про державну  реєстрації" юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" призводить до відповідальності посадових осіб реєстраційної служби, в тому числі, кримінальної", - підкреслюється в заяві.

Нагадаємо, сьогодні Верховний суд України відправив на повторний розгляд до Вищого господарського суду заяву депутата Одеської обласної ради Дениса Волошина, яким він намагався отримати контроль над ринком "Сьомий кілометр". Суд визнав, що попереднє рішення ВСХУ на користь Волошина було прийнято з порушеннями і потребує перегляду.

Зараз ви читаєте новину «Після рішення Верховного суду власники "Сьомого кілометра" хочуть убезпечити себе від наступних рейдерських атак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути