вівторок, 07 квітня 2015 16:00

Під час Великодніх розпродажів другий товар у чеку віддають за півціни
6

Фото: Яна Романюк

Київські бутики спускають ціни на одяг. Одні у такий спосіб хочуть розпродати весняну колекцію, інші вдаються до Великодніх знижок, аби збути товар, який не продали взимку.

"Торік мені довелося попасти на розпродажі у Європі перед Великоднем, - каже киянин Богдан Кондратюк. – Це не зрівняти з розпродажами у магазинах Києва. Я був у Відні і в Дрездені. Купив за 20 євро 4 футболки, джинси та олімпійку. Ціни спустили на все – від штанів до взуття та аксесуарів. У київських бутиках вартість одягу кусається навіть після знижок. Джинси у багатьох магазинах коштують понад тисячу гривень, сукні від 800 до 1,5 тисячі".

Богдан багато мандрує, тому віддає перевагу шопінгу за кордоном.

"Українські магазини виправдовують такі шалені ціни на одяг високим курсом долара, - говорить Богдан. – Але не враховують, що у їхніх потенційних покупців зарплати залишилися ті самі, що й до кризи. Тобто купівельна спроможність упала. Українці стали економити на одязі і доношувати те, що вже є у шафі".

Знижки дають можливість киянам обновити свій гардероб та купити подарунки рідним до свята.

"У багатьох європейських країнах заведено дарувати подарунки один одному напередодні Великодня, - розповідає Кондратюк. – Я дуже люблю розпродажі і знижки, бо це дає можливість не тільки прикупити новий одяг на весну та літо, але й придбати подарунки по вигідній ціні. За привабливими цінами купив рідним вишиванки в інтернет-магазині "Фолькмода", у дитячому магазині "Чіко" зі знижкою 20 відсотків придбав іграшки похреснику і племіннику. Перш ніж оплатити на касі річ, яка сподобалася, цікавлюся, яка її реальна ціна була до розпродажу. Не люблю бути обдуреним, бо знаю, як магазини, перш ніж спустити ціну, піднімають її на 100-200 гривень".

У бутиках столиці пропонують купити за півціни другий товар у чеку, до 40 % спустили ціну на косметику і парфуми. В магазині білизни подешевшали удвічі бюстгальтери для вагітних та жінок, які годують груддю, на третину – купальники з минулорічної колекції. На весняний одяг ціни спустили до 50 %. Покупців заохочують подарунками і оголошеннями на вітринах, де обіцяють одяг та взуття зі знижкою 70-90 %.

Зараз ви читаєте новину «Під час Великодніх розпродажів другий товар у чеку віддають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути