понеділок, 25 липня 2016 17:40

Нова акція від партнерів PrivateFX: "Сертифікат на $300 безкоштовно перед реєстрацією"

Після минулих вихідних команда MyStat.info спільно з групою компаній PrivateFX запустили вигідну програму отримання сертифікатів на $300 - привітального бонусу для нових клієнтів брокерської компанії PrivateFX.

"Інвестування - це просто! Отримайте сертифікат на $300 і виведіть всі гроші, які заробили, нічого не вкладаючи і нічим не ризикуючи. Ми просто пропонуємо Вам 300 USD для того, щоб Ви ознайомилися з інвестиційними інструментами сучасних фінансових ринків", - оголошено організаторами програми.

 
Інвестування з PrivateFX
Тисячі людей успішно використовують інвестиційні інструменти PrivateFX для примноження своїх коштів.
Як це працює?
Професійні трейдери відкривають торгові ПАММ-рахунки у брокера PrivateFX і торгують, використовуючи різні валютні пари або інструменти CFD (контракти на різницю). Інвестори вибирають найбільш успішних керуючих, довіряють їм кошти і починають отримувати прибуток.
Скільки можна заробити?
Будемо опиратися на факти. Згідно зі статистичними даними (на 12.07.2016), середньотижнева загальна прибутковість п'яти найбільш успішних ПАММ-рахунків становить більш як 5% в тиждень. За прибутковості 2,5% в тиждень, інвестори отримали б понад 130% річних за щотижневого зняття прибутку, і понад 260% - з рекапіталізацією прибутку.
Звідки береться прибуток?

Угоди трейдерів виводять на глобальний позабіржовий ринок деривативів через постачальника ліквідності ADS Securities.

Надійність?

Група компаній PrivateFX заснована 2015 року за участю інвестиційної компанії Concorde Capital. Засновники і керівництво компанії є публічними особами, і крім фінансів, вони інвестують в PrivateFX свій досвід, репутацію і можливості на фінансових ринках.

Чому пропонують Вам 300 USD

 
Відповідь від організатора програми,
ЦИТАТА:
"Відповімо чесно: ми хочемо, щоб ви стали нашим клієнтом. Практика - єдиний критерій істини. Ваш досвід, отриманий при інвестуванні бонусних коштів, - у багато разів ефективніше для PrivateFX, ніж проплачені рекламні компанії. Тому ми пропонуємо безкоштовно ознайомитися з нашими інвестиційними продуктами і вивести отриманий прибуток. Якщо вам сподобається - ми будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів і партнерів".
Зараз ви читаєте новину «Нова акція від партнерів PrivateFX: "Сертифікат на $300 безкоштовно перед реєстрацією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути