середа, 17 вересня 2014 11:30

Найбільше заробляють агенти, які торгують памперсами і прокладками

Найбільше заробляють агенти, які торгують памперсами і прокладками

Засоби гігієни та косметика подорожчали на 20 відсотків. Аби заощадити і заробити більше, продавці косметичних засобів закупили товар напередодні подорожчання.

"Ціни на фарби, лаки і пінку для волосся виросли ще у серпні, коли долар став майже по 14, - розказує киянин Віталій Куденчук, який чотири роки працює торгівельним представником. Поширює шампуні, парфуми та засоби гігієни. – Стільки замовлень, як у серпні, я, від коли працюю, не пам'ятаю".

На засобах гігієни, лаках, парфумах і шампуні Куденчук за місяць заробив, як за півроку.

"Магазини, салони краси і підприємці з базару замовляли одразу по 3-4 партії товару, - говорить Куденчук. - Щоб не орендувати складські приміщення, тримають його у квартирі чи в гаражі. Закупили по старій ціні, а націнку робитимуть вже від нової. Кожен хоче бути хитрішим і заробити більше".

Найбільше заробляють агенти, які торгують памперсами і прокладками, шампунями і гелями для душу.

"Попит на ці товари не залежить від сезону. Люди купують засоби гігієни навіть у кризу, бо без низ не обійтися. Звісно, багато хто переходить на дешевшу косметику. Але торгові агенти уміють під лаштуватися під кожного і знайдуть спосіб добре заробити", - каже Куденчук.

Російські товари зараз замовляють рідше, ніж зазвичай.

"На російські памперси, креми, фарби для волосся і гелі для душу постійно діють хороші знижки, бо виробники все ж хочуть збувати свої товари на території України, - пояснює Віталій. – На вітчизняному ринку побільшало косметики з Польщі і Туреччини. Наприклад, серед мам користуються популярністю тамтешні памперси. Завозимо польські "Хеппі", бельгійські "Хелена" і турецькі "Хеллоу, бейбі". Вони дешевші і не гірші за добре розрекламовані підгузники".

Зараз ви читаєте новину «Найбільше заробляють агенти, які торгують памперсами і прокладками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути