Ексклюзиви
вівторок, 30 грудня 2014 09:25

На шампанському за грудень дизайнер заробила 5 тисяч гривень
9

Фото: надані Ангеліною Ольховською

На декораціях для шампанського перед новорічними святами можна гарно заробити. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла київський дизайнер Ангеліна Ольховська.

"Прикрашаю шампанське три роки, - розказує Ангеліна. – Найкращі заробітки у сезон весіль і перед Новим роком. Пляшка шампанського – символ Новорічної ночі. Воно повинне бути окрасою на столі. Але декорують пляшки частіше на подарунок".

Пляшки з вина і шампанського можна перетворити на витвори мистецтва.

"Пляшка навіть не дуже дорогого шампанського може стати справжнім подарунком, - каже дизайнер. – Одні просять декорувати пляшку фольгою і тканиною, інші віддають перевагу художньому розпису. Для освідчення замовляють шампанське, оздоблене живими і штучними квітами. Усі замовники після застілля зберігають для себе пляшку на пам'ять. Таку красу шкода викидати".

На шампанському за грудень дизайнер заробила 5 тисяч гривень

"Насправді такий декор під силу кожному. Головне не боятися експериментувати, - говорить Ольховська. - Пляшку можна покрити акриловою фарбою і прикрасити стразами, бісером, блискітками і навіть вирізаними із серветок сніжинками. У мене такі обійдуться у 100 гривень. За 150 гривен на пляшку можу пошити костюм Діда Мороза чи Снігуроньки. За стільки ж з пляшки роблю штучну міні-ялинку на стіл".

Замовлення треба робити за тиждень до події, на яку плануєте принести пляшку шампанського з декорацією. Напій можна обрати на сайті Ольховської або придбати самому і передати дизайнеру.

Зараз ви читаєте новину «На шампанському за грудень дизайнер заробила 5 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути