Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 11:50

На пакуванні подарунків домогосподарка заробляє 2 тисячі гривень
8

Упаковку з подарунком Олеся Мартинюк декорує стрічками, живими та штучними квітами, гілочками, паличками кориці, засушеними метеликами та листям.
Фото: надані Олесею Мартинюк

Лучанка Олеся Мартинюк упаковує подарунки вдома. За послугу бере від 30 до 200 грн.

"Пакувати подарунки мене навчила подруга, яка є дизайнером, - розповідає Олеся Мартинюк. – Оксана уміє упаковку для подарунка зв'язати, зшити або скласти власноруч із листа картону. Це мене завжди захоплювало. Часто подарунки, які Оксана упаковувала для своїх замовників, коштували дешевше, ніж їй обходилася упаковка".

Олеся домогосподарка. Захоплюється пакуванням подарунків три роки.

"За допомогою пакування подарунок може здаватися кращим і дорожчим, ніж він є насправді, - говорить Мартинюк. – Готуюся до замовлень перед Днем святого Валентина. Цього року у моді коробки у формі шкатулок, в'язані упаковки та у вигляді конвертів. Люди упаковують одяг, прикраси, книги, побутову техніку, парфуми, косметику, іграшки".

Декорує упаковки стрічками, живими та штучними квітами, гілочками, паличками кориці, засушеними метеликами та листям, ракушками і вишивкою.

"Колись можна було обійтися лише гарним кольоровим папером. Тепер цього замало. Постійні клієнти звертаються до мене по 5-7 разів на рік, коли треба оформити подарунок до свята чи дня народження когось із рідних, - розповідає Олеся. – Є подарунки, які не варто запаковувати, а достатньо просто прикрасити. Недавно робила плаття з цукерок для ляльки Барбі. Такий подарунок приготували батьки для 8-річної доньки. У ньому поєднали іграшки і цукерки, які полюбляє дитина".

На пакуванні подарунків домогосподарка заробляє 2 тисячі гривень. Задумується над відкриттям власної точки з упаковки подарунків в одному з торгових центрів.

"Коли криза закінчиться, хочу спробувати реалізувати своє хобі у бізнес, бо вдома заробітки символічні. Ті, хто знається на цьому, кажуть, що це приносить гарні заробітки. Головне обрати правильне місце – торговий центр чи просто поруч із кількома подарунковими крамницями", - каже Мартинюк.

Зараз ви читаєте новину «На пакуванні подарунків домогосподарка заробляє 2 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути