пʼятниця, 24 січня 2014 11:46

На медовому масажі заробляють 5 тисяч гривень на місяць
7

Киянка Валентина Білова працює масажистом у санаторії. Ввечері після роботи та у вихідні робить індивідуальні масажі.

"Взимку самий популярний медовий масаж. Він добре позбавляє цилюліту, тонує шкіру та витягує всі токсини,- пояснює. - Робиться годину. Перед тим прошу клієнта полежати в гарячій ванній чи розпаритись у бані".

Сеанс масажу коштує від 150 до 300 гривень.

"Зазвичай мед наносять на сідниці, плечі, руки та спину. Але, буває, замовляють масаж всього тіла. Це дорожче", - пояснює Білова.

Для одного сеансу масажу потрібно дві склянки меду. Його наносять сантиметровим шаром. Для цього родина Білових завела пасіку під Києвом.

"На рік витрачаю близько 5 відер меду. Найкраще йде липовий та акацієвий. Він добре всмоктується в шкіру. Гречаний більше тягнеться, тому для масажу не підходить. Продаємо його на ринку".

Каже екзотичні масажі замовляють не лише жінки, а й чоловіки.

"З пів року тому приходжу до клієнта, а він біля дивану склав ящик чорного шоколаду. Просив шоколадне обгортання. Довго з нього сміялася, бо звичайний шоколад для того не підходить. Для обгортання йде спеціальний косметичний шоколад без цукру і з додаванням спеціальних олій. Він робить шкіру дуже ніжною, бархатистою. Тоді віддав мені з половину шоколаду який купив. Мала що роздавати дітям. А от медовий масаж чоловікам не подобається. Часто скаржаться, що вириваю волосся на тілі"

За місяць Валентина має близько 5 тисяч гривень додаткового заробітку. Найбільші заробітки навесні, коли люди садять картоплю, та восени, коли її збирають.

"Тоді заробляю звичайними лікувальними масажами. Якось у три години ночі мусила їхати до клієнта. Він поносив мішки з картоплею і скрутило спину. Не міг ні зігнутися, ні розігнутися. І коли перестали діяти таблетки, подзвонили до мене. Часто масажую плечовий пояс програмістам і бухгалтерам навіть у офісах. В них найчастіше болить шия."

Зараз ви читаєте новину «На медовому масажі заробляють 5 тисяч гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути