Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2015 16:31

Мінінфраструктури закликає українців наглядати за ремонтом доріг

Мінінфраструктури закликає українців наглядати за ремонтом доріг
Фото: versii.if.ua

Міністерство інфраструктури України просить повідомляти про неналежне виконання робіт з ліквідації ям на дорогах. Про це йдеться у повідомленні міністерства в Facebook.

"Зважаючи на вашу небайдужість та постійний інтерес до ефективності роботи міністерства пропонуємо вам, як платникам податків, виступити додатковою ланкою контролю та повідомляти нам про неналежне відношення до виконання ремонтних робіт з ліквідації ямковості на дорогах України державного і місцевого значення", - повідомляє Мінінфраструктури.

При цьому в міністерстві зауважили, що мова йде про траси та автодороги, які проходять поза населеними пунктами.

У відомстві нагадали, що цього року на ямковий ремонт доріг виділили 1,35 млрд грн.

Також повідомляється, що порушенням технології можна вважати ремонт доріг без огородження місць виконання робіт та попередження водіїв, виконання ремонтних робіт в дощову погоду, тощо.

"На місці виконання робіт має бути інженерно-технічний працівник, який повинен мати технологічну карту виконання робіт або будь-який інший документ, що регламентує робочі операції, умови та порядок їх виконання, основні показники контролю операцій та результату роботи", - йдеться у повідомленні.

"Фотографуйте та відправляйте нам координати з місця ремонту на електронну адресу: [email protected]", - закликають у міністерстві.

Зараз ви читаєте новину «Мінінфраструктури закликає українців наглядати за ремонтом доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути