Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 16:02

Мінекономрозвитку вибрало кандидата на голову Укренерго

Мінекономрозвитку вибрало кандидата на голову Укренерго

Комітет з призначень керівників особливо важливих підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі відібрав Сергія Зуєва кандидатом на пост глави національної енергетичної компанії Укренерго.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Зуєва відібрали з п'яти кандидатів. Сергій Зуєв закінчив Івано-Франківський технічний університет нафти і газу в 1996 році. Працював в регіональному агентстві економічного розвитку Івано-Франківська. Потім 13 років працював в компанії "Крафт Фудз" на різних управлінських позиціях у відділах фінансів і маркетингу. У тому числі впроваджував проект з облаштування фінансових систем в ПАР, працював у регіональній штаб-квартирі "Крафт Фудз" в Австрії, опікувався фінансовою підтримкою бізнесів "Крафт Фудз" в 11 країнах Східної Європи та Центральної Азії.

У 2001 році закінчив навчання за програмою "Асоціація дипломованих сертифікованих бухгалтерів", навчався в Академії маркетингу "Крафт Фудз" в Лондоні, а також в Дарденскій бізнес-школі за програмою групи компаній AES.

З листопада 2010 року працював фінансовим директором двох електророзподільних бізнесів AES в Україні: Київобленерго та Рівнеобленерго.

У травні 2013 року прийняв пропозицію AES продовжити роботу на посаді головного фінансового директора AES в Казахстані. Зуєв Сергій Олександрович c 1 квітня 2015 року призначений на посаду віце-президента корпорації AES по Казахстану.

Нагадаємо, Укренерго експлуатує магістральні і міждержавні ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію роботи Об'єднаних енергетичних систем.

Зараз ви читаєте новину «Мінекономрозвитку вибрало кандидата на голову Укренерго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути